Quantcast
Channel: Clinica Sante – Laborator de Analize Medicale
Viewing all 431 articles
Browse latest View live

Analize medicale la domiciliu

$
0
0

Clinica Sante lansează serviciul de recoltare analize medicale la domiciliu, în întampinarea nevoilor pacienților.

Zonele de recoltare: Serviciul de recoltare la domiciliu este disponibil în toate reședințele de județ.

[contact-form-7]

Tarife analize recoltare la domiciliu: 

Pacienții care solicită serviciul de recoltare la domiciliu nu pot accesa reducerile cu cardul de fidelitate Clinica Sante sau promoțiile aflate în derulare, toate analizele medicale vor fi la preț întreg și pot fi verificate aici https://www.clinica-sante.ro/calculator-de-preturi/ 

Prelevarea analizelor  se va face de către personal medical specializat in recoltarea probelor biologice  pentru pacientii care solicita acest serviciu.

Taxa de recoltare este unică, indiferent de numărul de analize solicitate sau zona în care locuiți.

Taxă recoltare = 50 lei

Analizele medicale și taxa de recoltare la domiciliu se achită doar în momentul prelevrării probelor și puteți opta pentru plata cash sau cu cardul bancar.

Analize medicale ce NU fac parte din serviciul de recoltare la domiciliu:

  • cele gratuite prin bilet CAS;
  • pachetele promoționale
  • probe ginecologice
  • culturi din plăgi
  • spermograme, spermocultura, sau alte analize din spermă;
  • test de toleranță la glucoză;
  • testele de coagulări speciale sau alte teste ce necesită prelucrarea probelor imediat după recoltare;

Cum puteți face o programare pentru recoltare la domiciliu?

Programările pentru serviciul de recoltare la domiciliu se pot face completând formularul de mai jos sau prin apelarea serviciului de Call Center la numărul scurt *8787.

Solicitările de programări se pot face cu minim 24 de ore înainte de momentul la care doriți recoltarea analizelor, în intervalul orar 08.00-17.00.

După completarea formularului online, personalul Clinica Sante vă contactează în vederea confirmării programării solicitate.

Solicită programare online

Articolul Analize medicale la domiciliu a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

Clinica Sante o susține pe campioana Wimbledon Alexia Tatu

$
0
0
Clinica Sante susține excelența în sportul românesc.

Alexia Tatu este câștigătoarea Wimbledon 2022 la categoria simplu și ne bucurăm să îi fim alături în acest parcurs miraculos.
Alexia, practică tenisul de la varsta de 6 ani, fiind legitimată în cadrul FRT din anul 2016, la clubul Ten Club Tenis Buzau, antrenată de Gabi Caloian.
În scurta cariera de 6 ani de performanță, a obținut în premieră pentru Buzău – 4 titluri de Campioană Națională și 10 titluri Europene la simplu și 5 la dublu !

Felicitări, Alexia!

Suntem aproape de tine!

 

Articolul Clinica Sante o susține pe campioana Wimbledon Alexia Tatu a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

Clinica Sante București (Olteniței 115)

$
0
0
ADRESĂ
Sos. Oltenitei nr. 115, bl.28, sector 4, Bucuresti, jud. Bucuresti
PROGRAM
L-V: 7:00 - 15:00
S: -
TELEFON
0314 206 929
*8787 (Call Center)
În acest centru de recoltare veți interacționa cu personal medical specializat în recoltarea probelor atât de la adulți, cât și de la copii. Analizele medicale se lucrează cu grijă și profesionalism în laboratoare Clinica Sante, acreditat RENAR.
Program de recoltare

Luni-Vineri: 7:00 - 14:00
Sâmbăta: -

Pentru informații, vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon 0314 206 929 sau *8787 (Call Center).

Companii private de asigurări

Laboratoarele Clinica Sante efectuează analize medicale în parteneriat cu următoarele companii private de asigurări: Allianz Țiriac, Uniqua Asigurări, Generali, Signal Iduna, Europ Assistance, Asirom, Medoc.

Analize Medicale Allianz Tiriac Analize Medicale Uniqa Asigurari Analize Medicale Europ Assistance Analize Medicale Generali Asigurări Analize Medicale Signal Iduna Analize Medicale Asirom Analize Medicale Medoc

Articolul Clinica Sante București (Olteniței 115) a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

25% REDUCERE de ziua ta

$
0
0

 

Știm că de ziua ta, cel mai important este să fii sănătos și să te bucuri de tot ceea ce îți place!

De aceea, la Clinica Sante am lansat programul dedicat ție – ANIVERSAR 25% – un proiect prin care ne dorim să evidențiem importanța prevenției și a efectuării periodice a unor analize medicale care ajută la monitorizarea stării de sănătate.

Dacă îți faci analizele în luna în care îți serbezi ziua de naștere beneficiezi de 25% REDUCERE!

Te așteptăm în centrele Clinica Sante cu analize medicale dedicate monitorizării sănătății la preț special!

Nu ești condiționat de anumite pachete de analize – poți face o analiză sau zeci de analize cuprinse în regulamentul campaniei de mai jos.

La Clinica Sante, de ziua ta ai 25% REDUCERE.

Alege să previi! Alege Clinica Sante!

Sănătatea ta, pe primul plan!

Accesează aici regulamentul campaniei

Articolul 25% REDUCERE de ziua ta a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

Regulament Oficial Campanie 25% Aniversar

$
0
0

(Perioada Campaniei: 01.02.2023 – 31.12.2023)

 SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

  • Campania promotionala Reducere aniversară 25%” (denumita in continuare “Campania”) este organizata de CLINICA SANTE S.R.L., cu sediul in Buzău, Strada Ion Băiesu Bl. C3, parter  Jud. Buzău, CIF RO11963146, Nr. Inreg. Registrul Comertului J10/274/1999, reprezentata legal prin Simona Clinciu, in calitate de Director General, (denumita in continuare „Organizatorul” sau “Clinica Sante”).
  • Campania se va desfasura conform prevederilor prezentului Regulament oficial al Campaniei (denumit in continuare „Regulamentul”), fiind aplicabil tuturor persoanelor care indeplinesc conditiile pentru a beneficia de aceasta Campanie si care participa la aceasta Campanie, in conditiile si cu respectarea procedurii prevazute de prezentul Regulament (denumiti in continuare “Participantii”). Prin participarea la aceasta Campanie, se prezuma cunoasterea si respectarea integrala, expresa si neechivoca a tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor Regulamentului de catre Participanti si acordul Participantilor cu privire la termenii, conditiile si prevederile Regulamentului. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului
  • Campania se desfășoară în toate centrele de recoltare Clinica Sante existente în România, deschise pe perioada desfasurarii Campaniei (denumite colectiv in cele ce urmeaza„Centre de recoltare participante”).
  • Prin campaniile pe care le desfășoară, Clinica Sante urmărește educarea și informarea publicului larg și/ sau a unor segmente specifice privind importanța prevenției, respectiv a efectuării periodice a unor analize medicale cu scop de monitorizare a stării de sănătate. Scopul prezentei Campanii este de a oferi pacientilor un set de analize medicale pentru monitorizare periodică și, totodată, posibilitatea de a avea o perioadă asociată cu această monitorizare anuală, un reper, în vederea dezvoltării unui comportament preventiv în ce privește starea de sănătate. Prin intermediul Campaniei pacientii au acces la seturi predeterminate de analize medicale, care contin investigații uzuale și care, odata efectuate, pot ajuta la diagnosticarea unor afectiuni in stadii incipiente sau să sprijine confirmarea unui diagnostic. Aceste analize nu sunt instrumente de diagnostic.
  • Campania se desfasoara prin intermediul:

Punctelor de lucru participante – participantii pot accesa lista de analize incluse în Campanie , indicată in mod expres in prezentul Regulament precum si in pagina de prezentare a prezentei Campanii, disponibila pe website-ul Clinica Sante, prin achizitia unuia sau mai multor seturi de analize direct in receptiile Punctelor de lucru participante.

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE SI DURATA CAMPANIEI

  • Campania este organizata pe intreg teritoriul Romaniei, in Punctele de lucru participante perioada 01.02.2023 – 31.12.2023 inclusiv, in conformitate cu prevederile prezentului Astfel:

Campania poate fi accesata de catre Participanti prin achizitia, in unul dintre Punctele de lucru participante, a uneia sau a mai multe seturi de analize de screening adresate femeilor, barbatilor sau copiilor prevazute in mod expres de prezentul Regulament, in perioada 01.02.2023 – 31.12.2023 inclusiv, exclusiv in luna calendaristica in    care este ziua de nastere a Participantului.

SECTIUNEA 3. REGULAMENTUL CAMPANIEI

  • Regulamentul de desfasurare a Campaniei este disponibil, in mod gratuit pe website-ul Organizatorului la adresa clinica-sante.ro sau poate fi solicitat, alaturi de orice alta lamurire, de catre orice Participant prin transmiterea unei cereri in acest sens la adresa electronica office@clinica-sante.ro
  • Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si / sau completa oricand Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si / sau inceta si / sau intrerupe si / sau prelungi oricand desfasurarea Campaniei, cu conditia instiintarii Participantilor cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia, prin acte aditionale ce vor fi comunicate public in aceeasi forma prevazuta la (1).
  • Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru luarea la cunostinta de catre Participanti a modificarilor aduse Regulamentului cat timp acestea sunt comunicate in modalitatile indicate mai

SECTIUNEA 4. PARTICIPANTII

  • Se pot inscrie in vederea participarii la Campanie numai persoanele fizice care
  • solicita si achizitioneaza cu preț redus, in unul dintre Punctele de lucru participante, una sau mai multe seturi analize de screening adresate femeilor, barbatilor sau copiilor, indicate la (2) din Sectiunea 5 a prezentului Regulament, in perioada 01.02.2023 – 31.12.2023, exclusiv in luna calendaristica in care este ziua de nastere a Participantului.
  • Inscrierea in vederea participarii la Campanie presupune acceptarea implicita, integrala, expresa si neechivoca de catre persoana care indeplineste in mod cumulativ conditiile prevazute prezentului
  • Un Participant poate accesa beneficiile oferite de Campanie, detaliate in cadrul sectiunii 5 de mai jos, de mai multe ori pe perioada de derulare a acesteia, sub conditia indeplinirii tuturor conditiilor din prezentul
  • Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea, respectarea si acceptarea integrala si neechivoca a tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament de catre

SECȚIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI

  • Campania consta in oferirea, in perioada 01.02.2023 – 31.12.2023,unui discount de 25% la efectuarea analizelor indicate la alin. (2) din prezenta sectiune, conform celor mentionate in cadrul alin. (3) si urmatoarele din prezenta sectiune, de catre Participanti (i.e. persoanele care indeplinesc in mod cumulativ conditiile prevazute in prezentul Regulament).

(2) Personalul  din  recepția  Punctului  de  lucru  participant,  la  configurarea  cererii  de  analize,  are obligatia de a verifica îndeplinirea condiției referitoare la luna calendaristică în care este ziua de naștere a Participantului, prin verificarea actului de identitate cu care Participantul se identifica in Punctul de lucru participant pentru a beneficia de Campanie.

(3) In cadrul prezentei Campanii, Participantii pot efectua una sau mai multe analize, urmand a beneficia de pretul prevazut de coloana “Pret promotional (in cadrul Campaniei)” din urmatorul tabel:

CTR

LISTA ANALIZELOR DE BAZA

PREȚ ÎNTREG

Pret promotional (in cadrul Campaniei)

1

Hemoleucogramă completă 29 21.75
2 Examen citologic al frotiului sanguin               14 10.5
3 VSH                                             10 7.5
4 Timp Quick şi INR 20 15
5 APTT                                                          28 21
6 Fibrinogenemie                                     28 21
7 Proteine totale serice                                   14 10.5
8 Electroforeza proteinelor serice                   42 31.5
9 Feritină serică                                           48 36
10 Uree serică                                                 14 10.5
11 Acid uric seric                                             14 10.5
12 Creatinină serică                                      14 10.5
13 Bilirubină totală                                        14 10.5
14 Bilirubină directă                                           14 10.5
15 Glicemie                                                    14 10.5
16 Colesterol seric total                                        14 10.5
17 HDL colesterol                                              20 15
18 LDL colesterol                                             18 13.5
19 Trigliceride serice                                        14 10.5
20 TGP                                                        14 10.5
21 TGO                                                        14 10.5
22 Creatinkinaza CK 20 15
23 Gama GT                                                  15 11.25
24 Fosfatază alcalină                                          17 12.75
25 Sodiu seric                                              15 11.25
26 Potasiu seric                                                15 11.25
27 Calciu seric total                                      14 10.5
28 Calciu ionic seric                                      20 15
29 Magneziemie                                                                                           14 10.5
38 Sideremie                                                  15 11.25
31 Fosfor (fosfat seric)                                    15 11.25
32 Examen complet de urină (sumar + sediment)              29 21.75
33 HBA1c 42 31.5
34 TSH                                                39 29.25
35 FT4                                                      39 29.25
36 Parathormonul seric (PTH)                                     61 45.75
37  ASLO cantitativ                                          25 18.75
38 IgE seric                                                    42 31.5
39 Proteina C reactiva cantitativa                                      25 18.75
40 Factor reumatoid                                             29 21.75
41 ATPO                                                         51 38.25
42 PSA                                                      50 37.5
43 free PSA                                                  49 36.75
44 Exudat faringian                                                            45 33.75
45 Urocultură – Examen microscopic nativ şi colorat, cultură şi identificare bacteriană     50 37.5
46 Examen coproparazitologic                                   25 18.75
47 Examen bacteriologic din secreţii nazale – Examen microscopic nativ şi colorat, cultură şi identificare bacteriană 50 37.5
48 Coprocultură – identificare bacteriană 50 37.125

 

SECTIUNEA 6. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  • Clinica Sante, in calitate de operator de date cu caracter personal, urmareste in permanenta si se asigura ca prelucrarea datelor cu caracter personal respecta cu strictete principiile si legislatia privind protectia datelor cu caracter personal, in particular, prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (”Regulamentul privind protectia datelor”).
  • Persoanele vizate ale caror date pot fi prelucrate de catre Clinica Sante, exclusiv in scopurile mai jos mentionate, sunteti dumneavoastra, in calitate de Participant la Campania organizata de Clinica Sante. Datele cu caracter personal sunt obtinute exclusiv de la persoana
  • Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal doar in urmatoarele scopuri si temeiuri:
    1. interesul legitim al Organizatorului de a efectua statistici privind frecventa efectuarii analizelor cu teste pentru monitorizarea starii generale de sanatate, de fiecare persoana vizata, in masura in care este cazul;
    2. obligatie legala, cum ar fi cele in domeniul financiar-contabil si fiscal, precum si de arhivare (dupa caz). Clinica Sante are obligatia sa dovedeasca, la cerere, autoritatilor competente, conditiile in care prezenta Campanie s-a desfasurat, inclusiv prin prezentarea Regulamentulu, cat si a documentelor ce au stat la baza prestarii serviciilor in desfasurarea
  • Destinatarii datelor cu caracter personal pot fi autoritatile publice centrale si locale, autoritati judecatoresti, politie, parchet, auditori externi (in limitele prevederilor legale si/sau ca urmare a unor cereri intemeiate si expres formulate),

Confidentialitatea datelor cu caracter personal va fi asigurata de catre Clinica Sante si nu vor fi furnizate catre alti terti in afara celor mentionati in prezentul document. In masura in care este necesar sa comunicam datele cu caracter personal catre terti, altii decat cei mentionati in prezentul document, va vom informa in prealabil.

  • Durata prelucrarii datelor cu caracter personal

In vederea realizarii scopurilor mentionate, Clinica Sante va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe toata perioada necesara realizarii scopurilor pentru care au fost colectate datele (cum ar fi de desfasurare a Campaniei, de efectuare a statisticilor interne), precum si pe durata prevazuta de lege (obligatii legale), dupa caz.

In cazul prelucrarilor efectuate in baza interesului legitim al Organizatorului, datele vor fi prelucrate pe perioada prevazuta in procedurile interne Clinica Sante, iar dupa implinirea respectivului termen, acestea vor fi distruse.

De asemenea, anumite date cu caracter personal ar putea fi prelucrate pe durata prevazuta de lege (cum ar fi in domeniul financiar-contabil, fiscal sau de arhivare).

Ulterior incheierii operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, in scopul pentru care au fost colectate, conform legii, aceste date vor fi arhivate de catre Clinica Sante pe durata de timp prevazuta in procedurile interne Clinica Sante si/ sau vor fi distruse.

  • Drepturi

In relatia cu Clinica Sante beneficiati, conform prevederilor legale aplicabile, de urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a nu face obiectul unor decizii individuale automate, inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridice sau care va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa, dreptul de a depune plangeri la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Exercitarea oricaror drepturi anterior amintite, are loc cu indeplinirea conditiilor stabilite de Regulamentul privind protectia datelor pentru fiecare drept in parte.

  • Cum va puteti exercita drepturile?

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa Responsabilului cu Protectia Datelor al Clinica Sante, la adresa de e-mail:  dpo@clinica-sante.ro sau cu o cerere la urmatoarea adresa: Str. Ion Băieșu, Bl. C3, Ap. 2, BUZĂU, Jud. Buzău, Romania.

  • Prin participarea dumneavoastra la Campanie, declarati ca ati citit si ati inteles continutul Notei de informare de mai sus privind modul in care va vor fi prelucrate datele cu caracter personal si drepturile de care beneficiati potrivit legii.

SECTIUNEA 7. LIMITAREA RASPUNDERII

  • Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a mecanismului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii sau imaginea Organizatorului.
  • Organizatorul nu va fi responsabil pentru neluarea la cunoștință de către Participanti a modificărilor aduse Regulamentului, atâta timp cât aceste modificari sunt comunicate in modalitatile prevazute de prezentul

SECTIUNEA 8. INCETAREA / INTRERUPEREA CAMPANIEI. FORTA MAJORA

  • Campania poate inceta inainte de implinirea perioadei prevazute in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a asigura desfasurarea in bune conditii a Campaniei.
  • Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin
  • Campania mai poate inceta oricand inainte de implinirea perioadei stabilite ori poate fi suspendata oricand in baza liberei decizii a Organizatorului, cu conditia ca acesta sa comunice o astfel de situatie, cu respectarea prevederilor de mai

SECTIUNEA 9. LITIGII. RECLAMAȚII

  • Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii cu privire la orice aspect legat de desfasurarea Campaniei se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti, potrivit legii
  • Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se pot trimite la adresa sediului social al Organizatorului indicat la sectiunea 1, (1) din Regulament sau prin e-mail la adresa office@clinica-sante.ro, in termen de maximum 7 zile lucratoare de la expirarea perioadei de derulare a Campaniei, respectiv pana la data de 12.01.2024.

SECTIUNEA 10. ALTE CLAUZE

  • Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a mecanismului Campaniei, abuz sau orice alte acțiuni care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea
  • In cazul in care Organizatorul deruleaza in același timp campanii promotionale distincte in cadrul carora se acorda reduceri pentru acelasi tip de analize, reducerile nu se vor cumula, pacientul urmand sa beneficieze de reducerea cea mai mare stabilita pentru analiza/analizele respectivă(e). Pentru  evitarea oricarui dubiu, Participantii nu pot cumula reducerea de care beneficiaza in baza prezentei Campanii cu reducerea de 10% acordata prin intermediul cardului de fidelitate Clinica Sante sau a altor oferte/campanii similare.

 

 

 

 

Articolul Regulament Oficial Campanie 25% Aniversar a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

Sante Brăila (1 Decembrie)

$
0
0
ADRESĂ
Str. 1 Decembrie 1918 nr. 1B, Braila, jud. Braila
PROGRAM
L-V: 7:00 - 15:00
S: 8:00 - 12:00
TELEFON
0239 615 061
*8787 (Call Center)
În acest centru de recoltare veți interacționa cu personal medical specializat în recoltarea probelor atât de la adulți, cât și de la copii. Analizele medicale se lucrează cu grijă și profesionalism în laboratoare Clinica Sante, acreditat RENAR.
Program de recoltare

Luni-Vineri: 7:00 - 11:00
Sâmbăta: 8:00 - 10:00

Pentru informații, vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon 0239 615 061 sau *8787 (Call Center).

Companii private de asigurări

Laboratoarele Clinica Sante efectuează analize medicale în parteneriat cu următoarele companii private de asigurări: Allianz Țiriac, Uniqua Asigurări, Generali, Signal Iduna, Europ Assistance, Asirom, Medoc.

Analize Medicale Allianz Tiriac Analize Medicale Uniqa Asigurari Analize Medicale Europ Assistance Analize Medicale Generali Asigurări Analize Medicale Signal Iduna Analize Medicale Asirom Analize Medicale Medoc

Articolul Sante Brăila (1 Decembrie) a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

Clinica Sante Boldești-Scăeni

$
0
0
ADRESĂ
Str. Calea Unirii, nr.48, bl.C1, ap.4, Boldesti_Scaeni, jud. Prahova
PROGRAM
L-V: 7:00 - 15:30
S: -
TELEFON
0344 807 178
*8787 (Call Center)
În acest centru de recoltare veți interacționa cu personal medical specializat în recoltarea probelor atât de la adulți, cât și de la copii. Analizele medicale se lucrează cu grijă și profesionalism în laboratoare Clinica Sante, acreditat RENAR.
Program de recoltare

Luni-Vineri: 7:00 - 11:00
Sâmbăta: -

Pentru informații, vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon 0344 807 178 sau *8787 (Call Center).

Companii private de asigurări

Laboratoarele Clinica Sante efectuează analize medicale în parteneriat cu următoarele companii private de asigurări: Allianz Țiriac, Uniqua Asigurări, Generali, Signal Iduna, Europ Assistance, Asirom, Medoc.

Analize Medicale Allianz Tiriac Analize Medicale Uniqa Asigurari Analize Medicale Europ Assistance Analize Medicale Generali Asigurări Analize Medicale Signal Iduna Analize Medicale Asirom Analize Medicale Medoc

Articolul Clinica Sante Boldești-Scăeni a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

Clinica Sante Sărmașu

$
0
0
ADRESĂ
Str. Republicii, nr.108 (in incinta UPU Sarmasu), Sarmasu, jud. Mures
PROGRAM
L-V: 7:00 - 15:30
S: -
TELEFON
0365 404 363
*8787 (Call Center)
În acest centru de recoltare veți interacționa cu personal medical specializat în recoltarea probelor atât de la adulți, cât și de la copii. Analizele medicale se lucrează cu grijă și profesionalism în laboratoare Clinica Sante, acreditat RENAR.
Program de recoltare

Luni-Vineri: 7:00 - 11:00
Sâmbăta: -

Pentru informații, vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon 0365 404 363 sau *8787 (Call Center).

Companii private de asigurări

Laboratoarele Clinica Sante efectuează analize medicale în parteneriat cu următoarele companii private de asigurări: Allianz Țiriac, Uniqua Asigurări, Generali, Signal Iduna, Europ Assistance, Asirom, Medoc.

Clinica Sante Analize Allianz Tiriac asigurari private
Clinica Sante Analize Omniasig asigurari private
Clinica Sante Analize Signal Iduna asigurari private
Clinica Sante Analize Euroins asigurari private
Clinica Sante Analize Generali asigurari private
Clinica Sante Analize Europ Assistance asigurari private
Clinica Sante Analize ASIROM asigurari private
Clinica Sante Analize MEDOC asigurari private
Articolul Clinica Sante Sărmașu a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

Clinica Sante Brașov (Bartolomeu)

$
0
0
ADRESĂ
Str. Stadionului nr.2 (Complex Bartolomeu, vis-a-vis de Gara Bartolomeu), Brasov, jud. Brasov
PROGRAM
L-V: 7:00 - 18:00
S: 8:00 - 14:00
TELEFON
0268 510 476
*8787 (Call Center)
În acest centru de recoltare veți interacționa cu personal medical specializat în recoltarea probelor atât de la adulți, cât și de la copii. Analizele medicale se lucrează cu grijă și profesionalism în laboratoare Clinica Sante, acreditat RENAR.
Program de recoltare

Luni-Vineri: 7:00 - 11:00
Sâmbăta: 8:00 - 11:00

Pentru informații, vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon 0268 510 476 sau *8787 (Call Center).

Companii private de asigurări

Laboratoarele Clinica Sante efectuează analize medicale în parteneriat cu următoarele companii private de asigurări: Allianz Țiriac, Uniqua Asigurări, Generali, Signal Iduna, Europ Assistance, Asirom, Medoc.

Clinica Sante Analize Allianz Tiriac asigurari private
Clinica Sante Analize Omniasig asigurari private
Clinica Sante Analize Signal Iduna asigurari private
Clinica Sante Analize Euroins asigurari private
Clinica Sante Analize Generali asigurari private
Clinica Sante Analize Europ Assistance asigurari private
Clinica Sante Analize ASIROM asigurari private
Clinica Sante Analize MEDOC asigurari private
Articolul Clinica Sante Brașov (Bartolomeu) a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

Analiza citogenetică convențională (CARIOTIPUL)

$
0
0

Analiza citogenetica conventionala (CARIOTIPUL) este tehnica de analiza a cromozomilor. CROMOZOMII sunt molecule de ADN impachetate/compactate ce apar in timpul diviziunii celulare. Aceste structuri prezente in celulele noastre detin infomatia genetica necesara cresterii si dezvoltarii organismului. Celulele umane au 46 cromozomi.

Analiza citogenetică convențională (CARIOTIPUL)

  • Se poate recomanda la orice varsta.
  • Are indicatii diverse, atat in diagnosticul prenatal cat si in diagnostic postnatal pediatric sau la varsta de adult.
  • Este un instrument de evaluare a cuplurilor cu infertilitate sau cu avorturi spontane repetate.
  • Cariotipul de cuplu este o analiza necesara inainte de procedura FIV.
  • Permite stabilirea unui diagnostic genetic cat si estimarea riscului de recurenta in anomaliile cromozomiale.

Cand se recomanda?

Cariotipul
Prenatal
  1. Varsta materna avansata
  2. Semne ecografice “de alarma” (NT mare, os nazal absent,etc) sau prezenta de malformatii fetale
  3. Teste de screening biochimic cu risc crescut (dublu/triplu test)
  4. Testul de screening genetic (NIPT) cu risc crescut
  5. Unul din parinti cu o anomalie cromozomiala echilibrata
  6. Cuplul a mai avut un copil cu o anomalie cromozomiala
  7. Anxietate materna
Cariotip Postnatal
Pediatric
  1. Copii cu anomalii congenitale care pot asocia:
    • retard de crestere pre-/postnatal
    • intarziere in dezvoltarea postnatala
  2. Semne ecografice “de alarma” (NT mare, os nazal absent,etc) sau prezenta de malformatii fetale
  3. Copii cu hipotonie neonatala si dismorfism facial sau un fenotip particular
  4. Copii cu retard mental de cauze neelucidate +/- tulburari de comportament (mai ales daca asociaza dismorfism facial sau un istoric familial pozitiv)
  5. Copii cu tulburari de crestere (talie scunda/inalta) + tulburari de dezvoltare pubertara
  6. Copii cu ambiguitate genitala
Cariotip Postnatal
Adult
  1. Cupluri cu tulburari de reproducere:
    • sterilitate de cuplu
    • infertilitate masculina/feminina
    • avorturi spontane
    • nou-nascuti plurimalformati, decedati
  2. Barbati cu spermograma anormala
  3. Femei cu insuficienta ovariana primara sau insuficienta ovariana prematura
  4. Screening, premergator procedurii FIV
  5. Studiul genetic familial (parinti sau rude ale unor persoane purtatoare de anomalii cromozomiale)

Ce ne indica analiza?

Prin analiza citogenetica se pot evidentia anomaliile cromozomiale numerice sau structurale:

  • Anomaliile cromozomiale numerice sunt modificari ale numarului de cromozomi in raport cu numarul normal. Ex: Trisomia 21, Trisomia 13, Trisomia 18, Monosomia X, Trisomia X, Sindrom Klinefelter
  • Anomaliile cromozomiale structurale: deletii/duplicatii, translocatii, inversii

Deoarece fiecare cromozom este format din sute de gene functionale, pierderea sau castigul de material genetic poate perturba functionalitatea genelor. Daca defectul intereseaza o cantitate mare de material genetic va rezulta o sarcina nonviabila sau un nou-nascut cu conditiii ce-i limiteaza supravietuirea. In cazul in care nou-nascutul supravietuieste, exista o plaja larga de posibile manifestari in functie de tipul de anomalie cromozomiala: falimentul cresterii, dizabilitate intelectuala, malformatii, etc.

Variante de testare Cariotip:

Cariotip conventional sange periferic High Resolution

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

Adult sau copil
Cariotip conventional de cuplu High Resolution

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

Cuplu
Cariotip conventional produs de conceptie (avorton)

https://www.analizeonline.ro/analize-de-laborator/cariotip-din-produs-de-concep%C8%9Bie.html

Produs de conceptie
Cultura si analiza cromozomilor din lichidul amniotic (cariotip lichid amniotic)

https://www.analizeonline.ro/analize-de-laborator/cultura-%C8%99i-analiza-cromozomilor-din-lichid-amniotic-cariotip-lichid-amniotic.html

 

 

Prenatal- lichid amniotic
Cultura si analiza cromozomilor din vilozitati coriale (cariotip vilozitati coriale)

https://www.analizeonline.ro/analize-de-laborator/cultura-%C8%99i-analiza-cromozomilor-din-s%C3%A2nge-fetal-cariotip-s%C3%A2nge-cordon-ombilical.html

 

Prenatal-vilozitati coriale
Cultura si analiza cromozomilor din sange fetal (cariotip sange cordon ombilical)

https://www.analizeonline.ro/analize-de-laborator/cultura-%C8%99i-analiza-cromozomilor-din-s%C3%A2nge-fetal-cariotip-s%C3%A2nge-cordon-ombilical.html

 

Prenatal- sange cordon ombilical
Cultura si analiza cromozomilor din lichid amniotic sarcina gemelara (cariotip lichid amniotic)

https://www.analizeonline.ro/analize-de-laborator/cultura-%C8%99i-analiza-cromozomilor-din-lichid-amniotic-cariotip-lichid-amniotic.html

 

Prenatal-sarcina gemelara- lichid amniotic

Articolul Analiza citogenetică convențională (CARIOTIPUL) a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

Testarea status de purtător – carrier screening

$
0
0

Cu ce ne ajuta testul genetic carrier screening?

Testarea genetica carrier screening preconceptionala sau prenatala (in sarcina, in primul trimestru) face parte din planningul familial oferind posibilitatea viitorilor parinti de a lua o decizie reproductiva informata.

Marea majoritate dintre noi suntem purtatorii sanatosi a unor mutatii genice patogene pentru bolile recesive fara ca sa fim constienti de acest lucru, situatie numita status de purtator. Daca ambii parteneri sunt purtatori (pentru aceeasi boala), ei au riscul de 25% de a avea un copil afectat de o boala genetica recesiva si 50% de a avea un copil purtator ca si parintii sai, acest risc este valabil pentru fiecare sarcina in parte a cuplului respectiv.

Cui se adreseaza testarea genetica carrier screening?

  • Orice cuplu fara istoric familial de boala genetica care doreste informatii legate de riscul genetic reproductiv
  • Cuplu cu istoric familal cunoscut de boala genetica, dupa un consult genetic prealabil
  • Cupluri consangvine
  • Cupluri ce apartin unui grup etnic cunoscut cu o incidenta crescuta a unor boli genetice
  • Donatorilor de sperma
  • Donatorilor de ovocite

Ce cuprinde testul Carrier screening?

Analiza genetica prin secventiere NGS a unui numar de 420 gene implicate in:

  • cele mai frecvente boli genetice
  • boli genetice asociate cu un tablou clinic sever
  • boli metabolice care nu sunt incluse in programul de screening neonatal
  • boli severe cu transmitere legata de cromozomul X

Analiza disponibila sub denumirea:

Screening status de purtator – 420 gene – Carrier Screening 420-genes- for patients

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

Articolul Testarea status de purtător – carrier screening a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

Screening status purtător pentru mutațiile F508del (gena CFTR) și 35delG (gena GJB2)

$
0
0

Analiza evalueaza statusul de purtator pentru 2 variante genice patogene (mutatii) frecvente in populatie:

  • In gena CFTR- varianta patogena F508del – cauza a peste 70% din cazurile de Fibroza chistica
  • In gena GJB2 – varianta patogena 35delG- cauza a peste 50% din cazurile de surditate genetica nonsindromica

Indicatii:

  • PRECONCEPTIONAL – tuturor CUPLURILOR
  • PRENATAL – tuturor GRAVIDELOR in primul trimestru de sarcina (momentul optim al testarii -cu ocazia screeningului prenatal biochimic/ screeningului genetic de trimestru I)
Screening status de purtator pentru mutatiile CFTR F508del (Fibroza chistica) si GJB2 35delG (Surditate genetica)

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

Fibroza chistica (mucoviscidoza) este o boala cronica, cu afectare multisistemica. Homozigotii F508del dezvolta forma severa a bolii, cu debut in primii ani de viata, care evolueaza cu afectare pulmonara grava si insuficienta pancreatica.

Surditatea genetica nonsindromica asociata GJB2 este cea mai comuna forma de surditate genetica. Homozigotii 35delG dezvolta surditate neurosenzoriala prelinguala severa cu debut prenatal, ceea ce determina un handicap major in dobandirea limbajului si secundar tulburari in dezvoltarea intelectuala si psihoafectiva.
Ambele boli se transmit dupa modelul autozomal recesiv.

Pachete de testare ce includ analiza:

Screening status de purtator – 420 gene – Carrier Screening 420-genes- for patients

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

DRY TEST trimestrul I de sarcina (bitest PRISCA, screening genetic al gravidei pentru mutatiile CFTR F508del si GJB2 35delG)

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

DRY TEST trimestrul II de sarcina (triplu test PRISCA si screening genetic al gravidei pentru CFTR F508del si GJB2 35delG)

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

Pachet prenatal 1: Test Panorama + Screening status de purtător pentru mutațiile CFTR F508del (Fibroză chistică) si GJB2 35delG (Surditate genetică)

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

Pachet prenatal 2: Test Panorama cu 22q11.2 (sindrom diGeorge) + Screening status de purtător pentru mutațiile CFTR F508del (Fibroză chistică) si GJB2 35delG (Surditate genetică)

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

Pachet prenatal 3: Test Panorama cu microdeletii + Screening status de purtător pentru mutațiile CFTR F508del (Fibroză chistică) si GJB2 35delG (Surditate genetică)

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

Articolul Screening status purtător pentru mutațiile F508del (gena CFTR) și 35delG (gena GJB2) a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

Testul PANORAMA

$
0
0

1. CE ESTE TESTUL PANORAMA?

Panorama este un test NIPT (acronim in limba engleză: Non Invasive Prenatal Testing) = test de screening genetic fetal. Prin această analiz[ se stabilește riscul pentru anumite anomalii genetice fetale. După cum spune și denumirea este un test noninvaziv, nu presupune recoltarea unei probe fetale printr-o tehnică invazivă, ci se analizează ADN-ul fetal liber circulant în sângele matern.

2. CE PRESUPUNE ACEASTĂ TESTARE?

Recoltarea unei probe de sânge de la o gravidă cu o vârsta gestațională de cel puțin 9 săptămâni.

3. CARE ESTE PRINCIPIUL CARE STĂ LA BAZA TESTELOR NIPT?

Fragmente mici de ADN, cunoscute ca ADN liber, circulă în sângele matern. Cele mai multe fragmente de ADN sunt ale mamei/gravidei, și o mică parte sunt fragmente de ADN placentar/fetal.

Din sângele mamei, ADN-ul fetal poate fi izolat și examinat pentru o serie de anomalii genetice.

4. DE CE ESTE SUPERIOR TESTUL PANORAMA ÎN COMPARAȚIE CU TESTELE DE SCREENING BIOCHIMIC (dublu test/triplu test)?

Sensibilitatea testului Panorama este net superioară testelor de screening biochimic.

De exemplu, pentru Sindrom Down (cea mai frecventă anomalie cromozomială) testul Panorama are o rată de detecție de 99%, în comparație cu dublu test care are o rată de detecție de 75-80% și o proporție a rezultatelor fals pozitive de 5%.

Nici screeningul ecografic de trimestru I nu poate depista toate cazurile de Sindrom Down, date statistice arată ca doar 70% din sarcinile cu Sindrom Down prezintă o valoare crescută a translucenței nucale (NT), restul sarcinilor de 30% nu au markeri ecografici de risc prezenți.

5. DE CE ESTE SUPERIOR TESTUL PANORAMA ÎN COMPARAȚIE CU ALTE TESTE NIPT?

Testul Panorama se bazează pe tehnologia de analiza SNP (acronim in limba engleză, single nucleotide polymorphism) ceea ce permite distincția ADN-ului fetal de ADN-ul matern -> acest lucru conferă numeroase avantaje:

  • acuratețe foarte mare a rezultatului
  • detecția triploidiei (o anomalie genetică ce se caracterizează prin prezența a 69 cromozomi față de 46 cromozomi (cât este normal), cu consecințe grave asupra dezvoltării fătului
  • detecția zigozității în sarcinile gemelare (diferențierea între sarcini: sarcini monozigote cu frați identici/ sarcini dizigote cu frați diferiți)
  • posibilitatea măsurării fracției fetale individuale în sarcinile gemelare

Testul Panorama este validat în numeroase studii clinice (studiul SMART este cel mai mare studiu prospectiv NIPT cu peste 20.000 de pacienți). Testarea detectează condiții precum: sarcina molară și sindromul geamănului dispărut.

6. CINE AR TREBUI SĂ EFECTUEZE ACEASTĂ TESTARE?

  • Toate sarcinile unice sau gemelare obținute natural/inseminare/ FIV
  • Sarcini unice cu ovocite donate/mama surogat

În august 2020, Colegiului American de Obstetrică și Ginecologie (ACOG/SMFM) a emis ghiduri care recomandă ca testul cfDNA (NIPT) să fie discutat și propus tuturor gravidelor, indiferent de vârsta maternă sau de riscul bazal. Conform acestor ghiduri, toate gravidele ar trebui informate și consiliate cu privire la posibilitatea efectuării acestei analize.

7.  EXISTĂ TOTUȘI SITUAȚII ÎN CARE TESTUL PANORAMA NU SE INDICĂ?

Da, trebuie cunoscut că testul PANORAMA nu se recomandă în urmatoarele situații:

  • Sindromul geamanului disparut = este o condiție medicală în care intervine moartea/dispariția/resorbția unui embrion într-o sarcină inițial gemelară
  • Sarcini multiple cu tripleți, cvadrupleți, etc
  • Sarcini gemelare obținute cu ovocite donate
  • Sarcini gemelare cu mama surogat

8. CE OPȚIUNI DE TESTARE AVEM ÎN FUNCȚIE DE TIPUL SARCINII?

Sarcină unică Sarcină gemelară În cazul sarcinii cu donator de ovocite sau surogat (doar pentru sarcinile unice)
• Testul Panorama • Testul Panorama (Trisomiile 21, 18, 13 ) include determinarea zigozității • Testul Panorama (Trisomiile 21, 18, 13)
• Testul Panorma cu deleția 22q11.2 (sindrom DiGeorge)
• Testul Panorama cu microdeleții
Determinarea sexului fetal (opțional în oricare dintre cele 3 variante de testare) Determinarea sexului fetal pentru fiecare geamăn (opțional) Determinarea sexului fetal (opțional)

9. CE INFORMAȚII OBȚINEM PE REZULTAT?

În cadrul testării:

  • se determină sexul fetal (la cererea pacientului, trebuie bifat pe formularul de cerere analiză)
  • se determină fracția fetală

În cazul sarcinilor gemelare se determină fracția pentru fiecare fetus

  • se stabilește riscul (RISC SCAZUT/RISC CRESCUT) pentru aneuploidii fetale: trisomia 21 (sindrom Down), trisomia 13 (sindrom Patau), trisomia 18 (Sindrom Edwards), monosomia X (Sindrom Turner)
  • pentru testul Panorama cu microdeleții, se determină în plus riscul pentru cele mai comune de sindroame de microdeleții: Sindrom Angelman/Prader Willi, Sindrom DiGeorge, Sindrom 1p36del, Sindrom Cri-du-Chat
CE IDENTIFICĂ FIECARE VARIANTĂ DE TESTARE? Test Panorama Test Panorama cu deleție 22q11.2 Test Panorama cu microdeleții
Sexul fetal X X X
Fracția fetală X X X
Trisomia 21 – Sindromul Down X X X
Trisomia 18 – Sindromul Edwards X X X
Trisomia 13 – Sindrom Patau X X X
Monosomia X – Sindromul Turner X X X
47,XXY* – Sindromul Klinefelter X X X
47,XYY* – Sindromul Jacobs X X X
47,XXX* – Sindromul Triplu X X X X
Triploidia X X X
Sindrom Velo-cardio-facial (deletie 22q11.2) – Sindrom diGeorge X X
Deleție 1p36 – Sindromul 1p36del X
Deleție 15q11.2 – Sindromul Angelman/ Prader Willi X
Sindrom 5p- – Sindromul Cri-du-chat X

*Sunt menționate pe rezultat doar în cazul în care se identifică un risc crescut pentru aceste anomalii cromozomiale

10. CE ÎNSEAMNĂ UN REZULTAT CU RISC SCĂZUT?

Un risc scăzut înseamnă o probabilitate foarte mică (<1/10.000) de a avea o sarcină cu Sindrom Down, Trisomia 13, Trisomia 18 sau Monosomia X.

11. CE ÎNSEAMNĂ UN REZULTAT CU RISC CRESCUT?

În cazul unui rezultat pozitiv se recomandă: consult ginecologic și consult genetic.
Un rezultat cu risc crescut necesită confirmare prin testari genetice de diagnostic. Aceste testări presupun recoltare invazivă fie a lichidului amniotic (tehnica numită amniocenteza), fie a vilozităților coriale (tehnica numită biopsia de vilozitați coriale). Din proba recoltată se fac testari genetice specifice în funcție de anomalia pentru care s-a depistat un risc crescut.

Testul Panorma este un test de screening, de aceea este obligatoriu ca rezultatul cu risc crescut sa fie confirmat printr-o testare de diagnostic genetic. Nu se recomandă a se lua decizii definitive/ireversibile doar pe baza  rezultatului testelor de screening genetic.


  • Test de screening genetic prenatal care se bazeaza pe analiza ADN-ului fetal liber circulant în sângele matern sau cell-free DNA (NIPT)
  • Se efectueaza dupa saptamana a 9-a de sarcina
  • Singurul NIPT bazat pe tehnologia de analiza SNP (single nucleotide polymorphism) ce oferă precizie mare: distinge ADN-ul mamei de ADN-ul fatului si astfel ajuta la evitarea rezultatelor fals negative si fals pozitive
  • Avantajele NIPT bazat pe tehnologia SNP sunt: detectia triploidiei, detectia zigozitatii in sarcinile gemelare si posibilitatea masurarii fractiei fetale individuale in sarcinile gemelare
  • Validat in numeroase studii clinice (studiul SMART este cel mai mare studiu prospectiv NIPT cu peste 20.000 de pcienti înscriși)
  • Screeningul pentru Sindrom Down are o acuratete mai mare de 99%
  • Testarea detecteaza conditii precum: sarcina molara si sindromul geamanului disparut.

Indicatii:

  • Toate sarcinile unice sau gemelare obtinute natural sau FIV
  • Sarcini unice cu ovocite donate/mama surogat

In cadrul testarii:

  • se determina sexul fetal
  • se determina fractia fetala
  • se efectueaza screeningul pentru aneuploidii fetale: trisomia 21, trisomia 13, trisomia 18, monosomia X
  • pentru testul Panorama cu microdeletii, se determina si riscul pentru cele mai comune de sindroame de microdeletii: Sindrom Angelman/Prader Willi, Sindrom DiGeorge, Sindrom 1p36del, Sindrom Cri-du-Chat

Test Panorama

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

Test Panorama cu 22q11.2 (sindrom diGeorge)

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

Test Panorama cu microdeleții

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

Un rezultat cu risc crescut necesita confirmare prin testari genetice de diagnostic. Nu se recomanda a se lua decizii definitive/ireversibile doar pe baza testelor de screening genetic.

Articolul Testul PANORAMA a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

Testare genetică BRCA1 și BRCA2

$
0
0

Analiza genelor BRCA1 si BRCA2 are ca scop identificarea variantelor genice patogene sau posibil patogene asociate cu cancerul de san, ovar, prostata si pancreas.

Conform CDC (Centers for Disease Control and Prevention), ~3% din cancere de san (~ 7500 femei/an) si 10% din cancerele ovariene (~ 2000 femei/an) sunt cauzate de mutatii germinale in genele BRCA.

Mutatiile BRCA sunt mutatii actionabile adica odata identificate la persoanele cu diagnostic de cancer de san, ovar, prostata sau pancreas exista posibilitatea de terapie tintita/specifica/personalizata.

Testarea genetica BRCA1 si BRCA2 poate fi efectuata din:

  • SANGE PERIFERIC – pentru determinarea mutatiilor germinale- BRCA germinal.
    Analiza mutatiilor BRCA1 și BRCA2 – variante de testare, include si panelurile oncologice.
BRCA1, BRCA2 – Testare genetica BRCA1 si BRCA2 – secventiere NGS

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

BRCA1, BRCA2 – Testare genetica BRCA1 si BRCA2 – secventiere NGS si detectie CNV

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

BRCA1, BRCA2 – Testare genetica BRCA1 si BRCA2 – secventiere NGS si analiza MLPA

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

Cento Breast – Panel genetic cancer de san – secventiere NGS si detectie CNV (30 gene, include BRCA1 si BRCA2, CDH1)

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

Panel gene cancer de san, ovar, prostata (include BRCA1 si BRCA2) – Hereditary Breast/Ovary and Prostate panel (EOSOP) – 15 gene

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

CentoCancer-Panel genetic multicancer-secventiere NGS și detecție CNV (70 gene)

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

CentoCancer Comprehensive-Panel genetic extins predispozitie cancer-secventiere NGS si detectie CNV (110 gene)*

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

  • TESUT TUMORAL prelevat prin biopsie tumorala sau chirurgie tumorala– pentru determinarea mutatiilor somaticeBRCA somatic
Cancer de san- testare BRCA1 si BRCA2 somatic

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

Panel genetic somatic extins cancer de san – 20 gene (include BRCA1, BRCA2)

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

  • BIOPSIE LICHIDA
Panel genetic somatic cancer de san din biopsie lichida – 12 gene

Investigatiile comandate on-line sunt supuse unei reduceri de 12% fata de pretul de catalog.

Articolul Testare genetică BRCA1 și BRCA2 a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

Detecția mutațiilor EGFR în cancerul pulmonar

$
0
0

Grup tinta – pacienti in stadiu avansat de boala, cu diagnostic de:

  • adenocarcinom pulmonar
  • cancer pulmonar mixt cu componentă adeno
  • cancer pulmonar scuamos (pacienti tineri, nefumatori)

Tip analiza – metoda Real-time PCR: permite detectia a 29 de mutatii EGFR (sensibile si de rezistenta la tratament) localizate la nivelul exonilor 18 – 21.

Proba – Bloc de tesut inclus in parafina insotit de buletin HP, IHC si lame HE – nu necesita conditii speciale de transport

Mutatiile driver EGFR in Adenocarcinom

  • implicate in dezvoltarea/progresia tumorala; confera avantaj selectiv de crestere a celulei tumorale;
  • localizate la nivelul exonilor 18 ,19, 20 si 21
  • activatoare – activarea proceselor de proliferare celulara;
  • actionabile – semnificatie pentru diagnostic, prognostic si tratament;
    • confera raspuns la terapia cu inhibitori tirozin-kinazici (TKI)
      • sensibile
      • de rezistenta – primara
        • secundara sau dobandita – mutatia T790M.

Medicina personalizata in NSCLC Pentru pacientii cu adenocarcinom exista protocoale standard de testare a biomarkerilor specifici (mutatii driver in diferite gene) in scopul selectarii pacientilor care pot beneficia de o optiune de tratament specifica.

https://www.analizeonline.ro/analize-de-laborator/detectia-mutatiilor-in-exonii-18-19-20-21-in-gena-egfr-in-cancerul-pulmonar-tesut-inclus-in-parafina.html

Articolul Detecția mutațiilor EGFR în cancerul pulmonar a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

Detecția mutațiilor în genele All RAS (KRAS si NRAS) în cancerul colorectal (CRC)

$
0
0

~52% dintre CRC sporadice sunt asociate cu mutatiile in genele din familia RAS (KRAS si NRAS=All RAS)

Testarea moleculara CRC – Conform ghidurilor NCCN (National Comprehensive Cancer Network), testarea RAS trebuie acordata tuturor pacientilor cu CRC in stadiu avansat sau metastatic (grup tinta) si sa includa exonii 2, 3 si 4 ai genelor KRAS si NRAS (testare RAS extinsa).

Tip proba – Bloc de tesut inclus in parafina insotit de buletin HP, IHC si lame HE – nu necesita conditii speciale de transport.

Tip analiza – Real-Time PCR in 2 etape, conform algoritmului “in cascada”:

  1. Screening-ul exonului 2, codonii 12 si 13, gena KRAS; absenta mutatiilor – indiciu pentru etapa a 2-a a analizei:
  2. Testarea extinsa All RAS – exonii 3 si 4 ai genei KRAS si 2, 3 si 4 ai genei NRAS.

Mutatiile All RASdetectate – indicator al rezistentei primare la terapia cu anticorpi monoclonali (Amo) anti-EGFR (Epidermal Growth Factor Receptor);

                                – nedetectate (wild-type) – indicator pentru terapia cu Amo anti-EGFR

https://www.analizeonline.ro/onco-genetica/detec%C8%9Bia-muta%C8%9Biilor-%C3%AEn-gena-all-ras-exonii-2-3-%C8%99i-4-codonii-12-13-59-61-117-%C8%99i-146-%C3%AEn-cancerul-colorectal-35-muta%C8%9Bii-%C8%9Besut-inclus-%C3%AEn-parafin%C4%83.html

https://www.analizeonline.ro/onco-genetica/detec%C8%9Bia-muta%C8%9Biilor-%C3%AEn-gena-k-ras-exonul-2-codonii-12-%C8%99i-13-%C3%AEn-cancerul-colorectal-7-muta%C8%9Bii-%C8%9Besut-inclus-%C3%AEn-parafin%C4%83.html

https://www.analizeonline.ro/analize-de-laborator/detec%C8%9Bia-muta%C8%9Biilor-%C3%AEn-gena-k-ras-exonii-2-3-%C8%99i-4-codonii-12-13-59-61-117-%C8%99i-146-%C3%AEn-cancerul-colorectal-21-muta%C8%9Bii-%C8%9Besut-inclus-%C3%AEn-parafin%C4%83.html

https://www.analizeonline.ro/analize-de-laborator/detectia-mutatiilor-in-gena-n-ras-exonii-2-3-si-4-codonii-12-13-59-61-117-si-146-in-cancerul-colorectal-14-mutatii-tesut-inclus-in-parafina.html

https://www.analizeonline.ro/analize-de-laborator/detectia-mutatiilor-in-gena-n-ras-exonii-2-3-si-4-codonii-12-13-59-61-117-si-146-in-melanom-14-mutatii-tesut-inclus-in-parafina.html

Articolul Detecția mutațiilor în genele All RAS (KRAS si NRAS) în cancerul colorectal (CRC) a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

Detecția mutației BRAF V600E în cancerul colorectal (CRC)

$
0
0

Mutatiile BRAF in CRC:

– se produc cel mai frecvent la nivelul exonului 15;

–  sunt mutual exclusive cu mutatiile KRAS/NRAS;

– sunt identificate la ~ 15% din pacientii cu CRC si la 8 pana la 12% dintre pacientii cu CRCm;

– ~ 10–20% sunt reprezentate de mutatia V600E;

– ~ 2% sunt reprezentate de mutatii BRAF non-V600E

– ~30% dintre cazurile CRCm V600E pozitive prezinta si instabilitate microsatelitara.

Mutatia V600E in CRC se asociaza cu:

  • Sexul feminin;
  • Varsta inaintata;
  • Localizare tumorala (right-sided)
  • Stadiu avansat;
  • Tip histologic (serated adenoma).

 

Tip analiza – metoda Real-time PCR: permite detectia mutatiei V600E, la nivelul exonului 15, codonul 600.

Tip proba – Bloc de tesut inclus in parafina insotit de buletin HP, IHC si lame HE – nu necesita conditii speciale de transport.

Scopul testarii:

  • diagnostic – cancer sporadic vs cancer ereditar/sindrom Lynch;
  • terapeutic – asociata cu raspuns slab la chimioterapia standard;

                        – au fost dezvoltate strategii bazate pe combinarea inhibitorilor BRAF si anticorpilor monoclonali anti-EGFR cu imunoterapia (immune checkpoint inhibitors);

  • prognostic – asociata cu rata redusa de supravietuire.

https://www.analizeonline.ro/analize-de-laborator/detec%C8%9Bia-muta%C8%9Biilor-%C3%AEn-gena-braf-%C3%AEn-cancerul-colorectal-5-muta%C8%9Bii-%C3%AEn-codonul-600-v600e-k-d-r-m-%C8%9Besut-inclus-%C3%AEn-parafin%C4%83.html

Articolul Detecția mutației BRAF V600E în cancerul colorectal (CRC) a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

Detecția mutațiilor genei BRAF în melanom

$
0
0

Mutatiile somatice BRAF in melanom:

  • intalnite in – 40-60% MC (melanom cutanat)

                  – 33-47% tumori primare

– 41-55% metastaze

  • activatoare – activarea proceselor de proliferare celulara;
  • actionabile – semnificatie pentru diagnostic, prognostic si tratament;

 

Tip proba – Bloc de tesut inclus in parafina insotit de buletin HP, IHC si lame HE – nu necesita conditii speciale de transport.

Tip analiza – metoda Real-time PCR: permite detectia a 6 mutatii la nivelul exonului 15, codonul 600.

Mutatiile V600

  • 6 mutatii – substitutia aminoacidului valina cu un alt aminoacid, in functie de nucleotida/secventa de nucleotide substituita
  • V600E – 74-76%
  • V600K -10-20%
  • V600R/D sau M ~6%
  • implicate in procese care favorizeaza tumorigeneza
  • servesc ca potentiale tinte terapeutice pentru inhibitorii BRAF;
  • V600E si V600K confera raspuns la inhibitori BRAF aprobati FDA;

https://www.analizeonline.ro/onco-genetica/detec%C8%9Bia-muta%C8%9Biilor-%C3%AEn-gena-braf-%C3%AEn-melanom-5-muta%C8%9Bii-%C3%AEn-codonul-600-v600e-k-d-r-m-%C8%9Besut-inclus-%C3%AEn-parafin%C4%83.html

Articolul Detecția mutațiilor genei BRAF în melanom a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

Regulament oficial Campanie ”50+1”

$
0
0

Clauza 1 – Organizatorul și regulamentul campaniei
(1) Campania promoțională „Analize gratuite” (denumită în continuare “Campania”) este organizată și derulată de Clinica Sante SRL, persoană juridică română cu sediul social în Buzău, Str. Ion Băieșu, Bl. C3, parter, Județul Buzău, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub numărul J10/274/1999, cod unic de înregistrare 11963146, reprezentată prin Simona Clinciu, în calitate de Director General (denumită în continuare “Organizator”).
(2) Participanții la Campanie sunt obligați să respecte termenii și condițiile prezentului regulament al Campaniei (denumit în continuare “Regulamentul”).
(3) Derularea Campaniei va putea fi în orice fel alterată (inclusiv, suspendată) de către Organizator, oricând în timpul duratei de desfășurare, în cazul apariției unei situații de forță majoră sau ca urmare a deciziei unilaterale a Organizatorului. Orice asemenea modificare va fi anunțată cât mai curând posibil de Organizator.
(4) Regulamentul este disponibil în mod gratuit pe pagina www.clinica-sante.ro. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica/completa/schimba Regulamentul pe parcursul desfășurării Campaniei, având obligația de a anunța aceste modificări cu cel puțin 48 de ore înainte de data la care orice modificare/completare/schimbare la Regulament va deveni aplicabilă.

Clauza 2 – Participanții
(1) Campania se adresează tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/reședința în România, care semnează și plătesc în numerar sau prin mijloace electronice o comandă de analize în oricare din centrele/locațiile Organizatorului menționate în Anexa 1 la Regulament și care acceptă termenii și condițiile prezentului Regulament (denumite in continuare „Participanți”).
(2) Persoanele care lansează o comandă de analize în condițiile clauzei 2.1 de mai sus acceptă și își exprimă acordul expres și fără rezerve cu privire la condițiile prezentului Regulament, precum și cu privire la Politica privind confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal a Organizatorului, disponibilă la această adresă https://www.clinica-sante.ro/protectia-datelor-cu-caracter-personal/.

Clauza 3 – Perioada și locul de desfășurare
(1) Campania va începe la data de 1.04.2023 și se va încheia la data de 30.05.2023, cu excepția cazului în care Organizatorul decide, în mod unilateral, extinderea sau reducerea perioadei de desfășurare conform clauzei 1.4.
(2) Campanie se desfășoară exclusiv în centrele/locațiile Organizatorului din București, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, identificate în Anexa 1 la Regulament.

Clauza 4 – Mecanismul Campaniei
(1) În prezenta Campanie, Organizatorul oferă oricărui Participant posibilitatea de a beneficia, cu titlu gratuit, de una sau mai multe analize dintre cele menționate la Anexa 2 la Regulament, în funcție de valoarea comenzii de analize solicitate și achitate de Participant, după următorul algoritm:
– la o valoare a comenzii de analize de 50 de lei, Participantul va beneficia de o analiză gratuită dintre cele menționate la Anexa 2, la alegerea sa, exprimată în scris în comanda de analize;
– la o valoare a comenzii de analize de 100 de lei, Participantul va beneficia de două analize gratuite dintre cele menționate la Anexa 2, la alegerea sa, exprimată în scris în comanda de analize;
– la o valoare a comenzii de analize de 150 de lei, Participantul va beneficia de trei analize gratuite dintre cele menționate la Anexa 2, la alegerea sa, exprimată în scris în comanda de analize;
– […]
– la o valoare a comenzii de analize de 900 de lei, Participantul va beneficia de un număr de 18 analize gratuite dintre cele menționate la Anexa 2, la alegerea sa, exprimată în scris în comanda de analize.
(2) Prețul de listă al analizelor gratuite de care pot beneficia Participanții în cadrul Campaniei este cel menționat în Anexa 2.
(3) Un Participant în cadrul Campaniei poate beneficia de un număr maxim de 18 analize gratuite la o comandă de analize, chiar dacă valoarea comenzii de analize depășește suma de 900 de lei.
(4) Beneficiul oferit Participanților de Organizator prin Campanie nu este disponibil persoanelor care lansează o comandă de analize a cărei valoare urmează să fie decontată prin mecanismele asigurărilor de sănătate (indiferent de tipul de finanțare – public sau privat).
(5) Beneficiul oferit Participanților de Organizator prin Campanie nu se cumulează cu alte beneficii (oferte, promoții) pe care Organizatorul le acordă pe perioada Campaniei, în mod obișnuit, persoanelor care lansează comenzi de analize în rețeaua de laboratoare gestionată de Organizator.
(6) Pentru a beneficia de analizele gratuite în Campanie conform algoritmului prezentat în clauza 4.1, Participanții trebuie să se prezinte în recepțiile centrelor menționate în Anexa 1 și să solicite efectuarea de analize medicale în valoare de minim 50 de lei, prin semnarea unei comenzi de analize și a consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Termenii și condițiile în care vor fi prestate serviciile din Campanie se supun acelora aplicabile oricăror servicii similare prestate în mod curent de Organizator și sunt dispobile la adresa www.clinica-sante.ro.
(7) Costurile pentru orice servicii suplimentare și gratuite de analiză solicitate de Participanti, altele decât cele menționate în Anexa 2 la Regulament, vor fi suportate direct de catre Participanti, conform prețurilor de lista disponibile pe pagina www.clinica-sante.ro la data solicitării serviciilor suplimentare.
(8) Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru cazurile în care un Participant nu poate beneficia de oferta din motive obiective, independente de voința Organizatorului.

Clauza 5 – Încetarea anticipată a Campaniei
(1) Campania poate înceta anticipat, în cazul apariției unui eveniment de forță majoră și/sau caz fortuit, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința acestuia, de a continua Campania. Încetarea Campaniei poate interveni și printr-o decizie unilaterală a Organizatorului.
(2) Situațiilor avute în vedere la clauza 5.1 le sunt asimilate și actele de putere publică, ale unei instanțe competente sau ale altei autorități publice competente.
(3) În situațiile avute în vedere la clauza 5.1 și 5.2, Organizatorul nu are nicio obligație către Participanți, cu privire la plata unei sume bănești sau avantaje în natură cu titlu de despăgubire sau altele asemenea. Încetarea înainte de termen a Campaniei urmează să fie notificată Participanților în modalitatea prevăzută la clauza 1.4 din Regulament.
(4) Pentru evitarea oricărui dubiu, în situația modificării/suspendării/încetarea anticipată a Campaniei, Participantii nu vor fi îndreptățiți să primească nicio despăgubire/deducere/compensație pentru orice prejudicii/pretenții generate de modificarea/suspendarea/încetarea anticipată a Campaniei.

Clauza 6 – Litigiile și legea aplicabilă
(1) Regulamentul și prevederile acestuia se supun legii române.
(2) Eventualele dispute apărute între Organizator, pe de o parte și Participanți, pe de altă parte, se vor soluționa pe cale amiabilă sau în cazul în care această cale nu este posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente din București.
(3) Organizatorul este indreptățit să ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudare sau fraudă a sistemului, abuz sau orice alte acțiuni care ar putea afecta imaginea Campaniei sau a Organizatorului.

Clauza 7 – Prelucrarea datelor personale
(1) În cadrul prezentei Campanii, Organizatorul va prelucra date cu caracter personal ale Participanților înscriși în condițiile clauzei 4 din Regulament.
(2) Organizatorul pune la dispoziția tuturor Participanților Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal specifică prezentei Campanii, atașată ca Anexa 3 la prezentul Regulament. Prin participarea la Campanie, Participanții declară că au luat la cunoștință această Notă de informare și sunt de acord cu conținutul acesteia.

Clauza 8 – Responsabilitate
(1) Organizatorul și partenerii acestuia sunt îndreptățiți să ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudă sau fraudă a Campaniei, abuz sau orice alte acțiuni frauduloase care ar putea afecta imaginea Organizatorului ori a entităților partenere implicate.
(2) Organizatorul și entitățile partenere implicate în această Campanie nu își asumă răspunderea pentru datele și informațiile nelivrate din cauza defecțiunilor sau supraîncărcării rețelelor operatorilor de Internet sau ca urmare a funcționării deficitare ori nefuncționării aplicațiilor utilizate de Participanți (soft și/sau hardware).
(3) Situațiile în care anumiți Participanți sunt în incapacitate de a accesa parțial sau integral pagina web, dacă această incapacitate se datorează unor circumstanțe aflate în afara controlului pe care Organizatorul îl poate în mod rezonabil exercita nu pot atrage răspunderea Organizatorului. Printre altele, asemenea circumstanțe se pot datora informațiilor eronate, incomplete, transmise cu întreruperi, transmise cu întârziere sau deformate în orice alt mod, în urma acțiunilor utilizatorilor, a funcționării echipamentelor de calcul ale acestora, aplicațiilor acestora sau altor echipamente tehnice folosite în accesarea aplicației, dificultăților tehnice care pot afecta funcționarea conexiunilor Internet și/sau a echipamentelor de calcul și/sau a aplicațiilor furnizorului de Internet, unor deteriorări sau defecte cu efect potențial asupra echipamentelor de calcul, aplicațiilor și/sau datelor stocate ale Participanților sau ale unor terți, în urma accesării aplicației.

Clauza 9 – Politica anticorupție
Organizatorul adoptă o politică de toleranță zero pentru orice fapte de corupție în ceea ce privește toate activitățile pe care le desfășoară. Astfel, în cadrul structurii sale organizaționale, sunt implementate măsuri pentru a se asigura conformitatea cu prevederile legale aplicabile în materia faptelor de corupție. Asemenea măsuri se impun a fi respectate și de Participanți, sens în care, în cadrul Campaniei, Participanții se obligă (i) să acționeze conform legislației aplicabile privind faptele de corupție; (ii) să nu ofere, promită, primi sau solicita orice mita (financiară sau alte beneficii) inclusiv, fără limitare, în relația cu un oficial public, angajații, reprezentanții, colaboratorii Organizatorului; (iii) să asiste în mod rezonabil Organizatorul la solicitarea și pe cheltuiala rezonabilă a acestuia, în vederea respectării obligațiilor legate de faptele de corupție impuse prin lege. Orice suspiciune rezonabilă cu privire la încălcarea prevederilor prezentei clauze cu privire la faptele de corupție se poate comunica oricând la adresa: office@clinica-sante.ro.

ANEXA 1 – Centrele în care este activă Campania

Localitate Judet Adresa Program L-V Recoltare L-V Program S Recoltare S
Bucuresti Bucuresti Șos. Giurgiului, nr. 46, Sector 4 7:00 – 20:00 7:00 – 11:00 8:00 – 14:00 8:00 – 12:00
Bucuresti Bucuresti Str. Piața Drumul Taberei, nr. 44, Sector 6 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00 8:00 – 12:00 8:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Calea Crângași, nr. 16, bl. 41, sc. 2, Sector 6 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00 8:00 – 12:00 8:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Str. Economu Cezarescu, nr. 31.B, Sector 6 7:00 – 15:30 7:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Bulevardul Timisoara, nr. 69, bl. C13, etaj parter. sector 6 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00    
Bucuresti Bucuresti Str Mărgeanului, nr 44, bl M113 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00 8:00 – 12:00 8:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Str Straduintei, nr. 1, Complex Comercial II Cooperatie, Lot 2 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00 8:00 – 12:00 8:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Bd. Iuliu Maniu, nr. 184A 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Bd. Iuliu Maniu, Nr. 78-92, Piața Veteranilor 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00 8:00 -12:00 8:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Calea Rahovei, nr. 291 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Calea Văcărești, nr. 238 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Șos. Berceni, nr. 15-17, Bl. 16 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00 8:00 – 12:00 8:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Str. Șaradei, nr. 42 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00    
Bucuresti Bucuresti Str. Olteniței, nr. 162, Bl. 3, Sector 4 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Sos. Oltenitei nr. 115, bl.28, sector 4 7:00 – 15:00 7:00 – 14:00  
Bucuresti Bucuresti Bd. Ion Mihalache, nr. 45, et. P, Sector 1 07.00 – 15.00 7:00 – 11:00 8:00 – 12:00 8:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Str. Prelungirea Ghencea, nr.28, Bl.C5, Sc.C, parter, Sector 6 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00    
Bucuresti Bucuresti Bd. Constantin Brâncoveanu, nr. 114, Lot 1/1, Bl. M1/1, Sector 4 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Bd. Nicolae Grigorescu, nr. 41, et. 6, cam. 605, Sector 3 07:00 – 15:00 07:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Str. Vatra Luminoasă, nr. 1-27, bl. D7 (parter), Sector 2 07:00 – 15:00 07:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Str. Măgura Vulturului, nr. 87, Sector 2 7:00 – 20:00 7:00 – 11:00 8:00 – 14:00 08:00 – 12:00
Bucuresti Bucuresti Str. Râmnicu Vâlcea, nr. 14, bl. 34A, sc. 2, Sector 3 7:00 – 19:00 7:00 – 11:00 8:00 – 12:00 8:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Str. Teiul Doamnei, nr. 12, bl. 9, parter, Sector 2 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Bd. Lacul Tei, nr. 75, bl. 16, Sector 2 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00 8:00 – 12:00 8:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Calea Vitan, nr 28 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00 8:00 – 12:00 8:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Sos.Pantelimon, nr. 352, Bl.3, Parter, Sector 2 07:00 – 19:00 7:00 – 11:00 8:00 – 12:00 8:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Șos. Mihai Bravu nr. 292, bl. 5, parter, Sector 2 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00    
Bucuresti Bucuresti Aleea Barajul Dunarii nr. 12A sector 3 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00    
Bucuresti Bucuresti Bulevardul Camil Ressu, Nr. 12, Bl. 5, Sc. 1, Parter 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00 8:00 – 12:00 8:00 – 12:00
Bucuresti Bucuresti Bd. Chișinău, nr. 1 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00 8:00 – 12:00 8:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Str. Nicolae Titulescu, Nr. 39-49, Bl. 12, Et. P 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00 8:00 – 12:00 8:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Str. Câmpia Libertății, nr. 46, bl. 52 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00
Bucuresti Bucuresti Sos. Mihai Bravu nr.452-460, Sector 3 07:00 – 15:00 7:00 – 11:00    
Giurgiu Giurgiu Str. Vlad Țepeș, nr. 52 7:00 – 15:30 7:00 – 11:00
Afumati Ilfov Șos. București – Urziceni, Nr. 146 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00
Bragadiru Ilfov Șos. Alexandriei, nr. 251 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00
Buftea Ilfov Str. Oltului, nr. 5 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00 7:00 – 11:00 7:00 – 10:00
Chiajna Ilfov Str. Rezervelor, Nr. 56, Bl. 1, Militari Residence 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00
Otopeni Ilfov Str. 23 August, Nr.13, Bl. P52, Sc.2, Parter 07:00 – 15:00 07:00 – 11:00
Popesti Leordeni Ilfov Str. Drumul Fermei, nr. 99, bl.1, parter 07.00 – 15.00 07:00-11:00    
Voluntari Ilfov Bd. Voluntari, nr. 51 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00 8:00 – 12:00 8:00 – 11:00
Alexandria Teleorman Str. Libertății, bl. A4-B1-C1 (parter) 7:00 – 15:30 7:00 – 11:00
Alexandria Teleorman Str. Dunării, nr. 14-22, Bl. M9 8:00 – 16:30 8:00 – 11:00
Rosiorii de Vede Teleorman Str. Rahovei, Bl. 102 – 103, Etaj Parter 07.00 – 15.00 07:00 – 11:00    
Rosiorii de Vede Teleorman Str. Oltului, nr. 1 (parter) 07:00 – 15:00 07:00 – 11:00
Turnu Magurele Teleorman Strada General Praporgescu, nr. 53B 07:00 – 15:00 07:00 – 11:00
Videle Teleorman Șoseaua Giurgiului, nr. 21 7:00 – 15:00 7:00 – 11:00

 

Anexa 2 – Lista analizelor gratuite în Campanie

Denumire analiză Preț întreg      -lei-
Albumina serica 16
T4 (tiroxina totala) 39
Fosfor seric 15
Transferina 32
Calciu seric total 14
Proteine totale serice 14
Uree serica 14
Complement C4 63
Imunoglobulina G (IgG) 31
Imunoglobulina M (IgM) 31
Dozare proteine urinare 24
Creatinina serica 14
Bilirubina totala 14
Fosfataza alcalina 17
Acid uric seric 14
ASLO cantitativ 25
Proteina C reactiva, cantitativ (CRP) 25
TGO / AST 14

 

 

 

Articolul Regulament oficial Campanie ”50+1” a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.

Clinica Sante Sfântu Gheorghe

$
0
0
ADRESĂ
Str. Grof Miko Imre. 1, bloc 1, scara E, Parter, VIII, Covasna, jud. Brasov
PROGRAM
L-V: 7:00 - 15:30
S: -
TELEFON
0367 408 708
*8787 (Call Center)
În acest centru de recoltare veți interacționa cu personal medical specializat în recoltarea probelor atât de la adulți, cât și de la copii. Analizele medicale se lucrează cu grijă și profesionalism în laboratoare Clinica Sante, acreditat RENAR.
Program de recoltare

Luni-Vineri: 7:00 - 11:00
Sâmbăta: -

Anumite teste de laborator necesită o dietă specială prealabilă care poate fi comunicată pacientului de medicul trimiţător sau de personalul laboratorului Clinica Sante. De asemenea, pentru o gamă vastă de investigații nu este necesară o pregătire prealabilă a pacientului și nici nu este necesară recoltarea în anumite intervale de timp condiționate de alimentație.

Pentru informații, vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon *8787 (Call Center), 0367 408 708 (Recepție) sau în scris, la office@clinica-sante.ro.

Companii private de asigurări

Laboratoarele Clinica Sante efectuează analize medicale în parteneriat cu următoarele companii private de asigurări: Allianz Țiriac, Uniqua Asigurări, Generali, Signal Iduna, Europ Assistance, Asirom, Medoc.

Clinica Sante Analize Allianz Tiriac asigurari private
Clinica Sante Analize Omniasig asigurari private
Clinica Sante Analize Signal Iduna asigurari private
Clinica Sante Analize Euroins asigurari private
Clinica Sante Analize Generali asigurari private
Clinica Sante Analize Europ Assistance asigurari private
Clinica Sante Analize ASIROM asigurari private
Clinica Sante Analize MEDOC asigurari private
Articolul Clinica Sante Sfântu Gheorghe a apărut prima dată pe Clinica Sante - Laborator de Analize Medicale.
Viewing all 431 articles
Browse latest View live